Leveringsvoorwaarden

Naar de winkel voor de kaarten In deze webwinkel vindt u verschillende voorbeelden van wenskaarten, en artikelen voor wenskaarten, die gekocht kunnen worden.

Algemeen
Ik doe mijn uiterste best om uw bestelling zo goed mogelijk te leveren, ik kan op de uitvoering echter geen garanties geven. Begrijp goed dat alle wenskaarten handwerk zijn en dus zullen er kleine afwijkingen zijn ten opzichte van het getoonde plaatje op deze site. Geen kaart is hetzelfde! De richtlijnen wel en ik ga ervan uit dat de fotos duidelijk genoeg zijn.

Leveringsvoorwaarden
U kunt uw bestelling aan mij doorgeven op de site doormiddel van het winkelwagentje. Hierop kunt u bij bestellen alle belangrijke gegevens invullen zodat ik uw bestelling zo snel mogelijk kan laten bezorgen. Wilt u een bestelling plaatsen met persoonlijke wensen (bijvoorbeeld een bepaalde tekst erop), dan kunt u dat bij 'uw opmerkingen' zetten. Past niet alles erop dan kunt u me daarna ook nog een aparte e-mail sturen. Als mij iets niet helemaal duidelijk is zal dat ook per e-mail gevraagd worden.

Prijzen en verzendtarieven
Voor verzendingen gelden de volgende tarieven en voorwaarden:
Alle vermelde prijzen zijn incl. administratiekosten.
Alle zendingen worden verzonden via de TPG/DHL met verzending voor risico koper.
Voor alle bestellingen geldt 4.5 Euro aan verpakkings- en verzendkosten. Voor Duitsland en Belgie is dit 9.8 Euro. Voor andere landen zijn de verzendkosten op aanvraag. We leveren niet buiten Europa!
Woont u in de buurt van Hillegom dan kunt u ook de kaarten komen halen, dit scheelt weer in de verzendkosten. Bel of mail even voor een afspraak!
Er is geen winkel aan huis, dus uitzoeken is niet mogelijk, kopen kan alleen via de website.

De speciale opdrachten, waarbij teksten in de kaartjes geprint kunnen worden, kunnen gemaakt worden van bijna alle soorten kaarten in de wenskaartenwinkel. De kosten bedragen de normale kosten die voor een bepaalde kaart gelden in de winkel en daarbij komen dan extra kosten voor het printen van het kaartje (30 Eurocent per kaart), de kosten voor de eerste opzet maken. (6,00 Euro) Tevens verzenden we het pakketje dan aangetekend wat komt op 9,00 euro (Nederland).

De verzending vindt plaats nadat ik het totaal bedrag van de bestelling op mijn rekening heb staan. De levertijd van de bestelling is gemiddeld 10 werkdagen, na betaling. Dit omdat vaak de kaart nog (af)gemaakt moet worden. (Wanneer het alleen knipvellen/stickers zijn zal er binnen 24 uur verzonden worden na betaling.)
Het is ook, binnen Nederland, mogelijk de bestelling onder rembours te laten bezorgen. Deze verzending kost 25,00 euro en de verzending is dan zo snel mogelijk na het bestellen.
Voor wenskaarten met persoonlijke wensen gelden andere levertijden en dit zal in overleg afgesproken worden.
Bij het plaatsen van een bestelling verklaart u op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met de geldende leveringsvoorwaarden.

Wijze van betalen
Het totaalbedrag kunt u via bank of giro laten overschrijven op mijn rekeningnummer welke u kunt vinden in de toegezonden bestelbevestiging.
Vermeld ook duidelijk het bestelnummer!
De betaling dient binnen 10 dagen op de rekening te zijn bijgeschreven.
Annuleren na betaling is nog mogelijk zolang er niets verzonden is. Het geld wordt dan, met inhouding van 1 euro administratiekosten, teruggestort.
Bij betaling onder rembours moet u betalen aan de postbode.

Registratie
Al uw gegevens worden behandeld volgens de richtlijnen van de wet bescherming persoonsgegevens. Er zullen geen gegevens aan derden worden verstrekt of ter inzage worden gegeven. Uw naam en adres gegevens kunt u, op verzoek, laten verwijderen uit ons bestand.
We maken ook gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht ge´nteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link
Ook kunnen er cookies worden gebruikt voor het verzamelen van statische informatie op uw pc voor en door adverteerders. Als u geen prijs stelt op deze optie, kunt u deze uitschakelen in uw browser.

Contact
Anneke Zuiderduin
Willem de Rijkelaan 12
2181 TB Hillegom
Nederland

0252 529613
anneke@101tips.nl